Ангина? С Тонзилотрен тя бързо си замина!

назад

Въпреки че обикновено са причинени от вируси, ангините са сред заболяванията, за които най-често се изписва антибиотик. За съжаление, в много случаи, без действително да има необходимост от такъв.

Още при първи симптоми на болно гърло и възпалени сливици се доверете на Тонзилотрен, който:

  • успокоява възпалението
  • бързо елиминира болката в гърлото и сливиците
  • предпазва от развитието на бактериални усложнения, при които е наложително антибиотично лечение
  • възстановява тъканта на сливиците и повишава локалния имунитет

 

При остро състояние възрастни приемат по 1 табл. на всеки час, а деца под 12 г. – по 1 табл. на всеки 2 часа. След подобрение – 3х1 табл. дневно в продължение на още 1 седмица, което е важно, за да се избегне повторна поява на инфекцията.

Хомеопатия в действие има за цел да ви помогне да се ориентирате в начина на приложение на различни хомеопатични лекарства и Шуслеровите соли. Комбинациите от медикаменти и описаните схеми на прием са доказани и изпитани в практиката на водещи специалисти. Всички те могат да се закупят без рецепта в аптеките и представляват чудесна възможност да се справите с различни спешни състояния и други проблеми, дори в домашни условия. Хомеопатичните лекарства са подходящи за цялото семейство, безвредни са и дават повече спокойствие на родителите, че са предприели мерки, а на чакат състоянието на децата им да се влоши. Ще прочетете много полезна информация и за това как да се грижите за имунитета на всички у дома.


Ако симптомите не се подобряват 3-4 дни, потърсете лекарска помощ.


Бъдете здрави!-->