Готови ли сте за пътешествия? Заредете аптечката си за път, почивайте здраво и печелете награди!

назад

Лято, отпуска, море, планина, безгрижие…Най-накрая дойде дългоочакваният период в годината, в който да стегнем багажа, да се качим на колата и поне за няколко дни да загърбим работните ангажименти за сметка на почивката и забавлението. Но понякога сметките ни се оказват криви и вместо да се наслаждаваме на спокойни дни и положителни емоции, сме принудени да пазим леглото или санитарното място, защото сме нападнати от някой коварен летен вирус. Да, за съжаление, вирусите не излизат във ваканция, трудят се и ни мъчат през цялата година и като че ли са най-доволни, когато ни навестят точно по време на почивката.

За да не изпадате в подобна нелепа ситуация и да се радвате на безгрижна лятна ваканция без неприятни изненади, бъдете подготвени да отвърнете на вирусната атака! А най-добрият начин да го направите е, като заредите своята аптечка за път с най-подходящите хомеопатични лекарства и дори да спечелите атрактивни награди – несесер, куфар или СПА уикенд (вижте условията на играта по-долу)!

Простуда в горещите дни

Заради климатика, мокрите коси или бански на плажа е лесно човек да настине. Втриса ни, заболява ни гърлото, появява се хрема - все неща, които развалят комфорта ни. Затова в аптечката за път задължително вземете Инфлуцид. Редица клинични изследвания доказват, че той успешно лекува симптомите на настинка и грип – висока температура, хрема, кашлица, отпадналост, главоболие, втрисане, мускулни болки. Напълно безопасен и подходящ за цялото семейство - за деца над 1 г., възрастни, бременни и кърмещи жени.

Огън в гърлото

Оказва се, че ангината е едно от най-разпространените летни заболявания. Затова в аптечката за път задължително вземете и Тонзилотрен - при болно гърло и възпалени сливици. Той отстранява болката и възпалението в гърлото, възстановява структурата на сливиците, укрепва имунитета. Лекарството директно атакува причинителите на инфекцията, като по този начин защитава долните дихателни пътища от тяхното проникване и от развитието на редица други усложнения. Напълно безопасен и подходящ за цялото семейство - за деца над 1 г., възрастни, бременни и кърмещи жени.

Летните хреми

Летните хреми са също толкова неприятни колкото болките в гърлото. И са другият чест натрапник през топлото време. Не позволявайте на запушения нос да ви попречи да се насладите на аромата на ваканцията! За да не се случи това, задължително носете в багажа си Цинабсин – при хрема и синузит. Той успокоява възпалението, намалява отока на носната лигавица и подобрява носовото дишане, премахва характерното при синузит главоболие. Напълно безопасен и подходящ за цялото семейство - за деца над 2 г., възрастни, бременни и кърмещи жени.

В битката със запушения нос ще ви помогне и хомеопатичният спрей за нос Инфлуназал, който е поредният спасител на семейната почивка със заслужено място в багажа ви. Той е подходящ за всякаква хрема и намалява възпалението и отока на носната лигавица, отпушва носа, улеснява отделянето на образуваните в носа корички. Внимание!!! Инфлуназал е едно от малкото лекарства, които могат да се използват и от бебета от 0 г., бременни и кърмещи жени. Освен това е подходящ за дълга употреба.

Тоалетни предизвикателства

Стомашно-чревните проблеми, протичащи с гадене, повръщане, диария, са едни от най-разпространените летни специалитети. На тях обикновено се "наслаждават" децата, но и възрастните нерядко патят. За да прекарвате повечето време на плажа, а не в тоалетната, задължително заредете аптечката за път с хомеопатичното лекарство Гастрокинд – при стомашно-чревни нарушения. Той въздейства върху възпалението на чревната лигавица, облекчава болката и газовете в червата, регулира изхожданията, повлиява гаденето и повръщането. Създаден е специално за деца, но се прилага също толкова успешно и при възрастни, бременни и кърмещи жени.

Бърза помощ в началото на всяка вирусна инфекция

Температура, болки в гърлото, слънчеви изгаряния, хреми, настинки и вирусни инфекции....Всяко едно от тези неразположения може да ви споходи по време на ваканцията. Затова, преди да потеглите на път, се уверете, че сте взели със себе си Шуслерова сол №3 железен фосфат на DHU – солта за първа помощ при всички тези спешни ситуации, с много бързо действие. Понижава високата температура, прилага се в началото на всеки възпалителен процес, подобрява имунната реакция. Подходяща е за всеки член на семейството! 

Юнак без рана не може

На морския бряг, в планината или дори в хотелската стая - никой от нас не е застрахован от травми и инциденти. За да се справите бързо с нараняванията, оставете място в багажа за Арника D6 - хомеопатично лекарство №1 за всякакъв вид контузии, наранявания, рани с ожулване и кървене, мускулни болки или натъртвания, навяхвания и изкълчвания, синини и цицини и др. Успокоява болката, намалява отока или кървенето, ускорява зарастването на раните, предпазва от инфекция. Подходяща за всеки един член на семейството! 

Това са лекарствата, които е препоръчително да присъстват в аптечката за път, за да се радвате на здрава почивка. И ако се питате къде останаха наградите, за които споменахме, ето информация и за тях.

Включете се в лятната игра на Немския хомеопатичен съюз „Готови ли сте за пътешествия?”

Купи и ни изпрати снимка на поне 3 от посочените лекарства (цели опаковки)  + касова бележка или друг документ, удостоверяващ закупуването им, на

e-mail: aptechka@dhu-bg.com или във Фейсбук страниците на Инфлуцид (www.facebook.com/influcidbg), Шуслерови соли (www.facebook.com/schusslersalts.bg), Немска хомеопатия от DHU (www.facebook.com/dhuglobulibg) или Мама Натура (www.facebook.com/mamanaturabg).

Покупката трябва да бъде реализирана в периода 19 юни-23 юли, включително, и може да бъде направена от всяка една аптека в България, както и от всяка една българска онлайн аптека.

Първите 300, изпратили ни снимки до 23 юли, включително, ще получат награда - практичен несесер, в който да настаните своите безценни помощници по време на ваканционното ви пътуване.

Всички, включили се в играта, ще участват в томбола със следните награди: 3 куфара за пътешествия и 2 уикенда в СПА хотел "Каменград" в гр. Панагюрище. Играта е валидна до 23 юли.

Успех на всички! Бъдете здрави и се радвайте на прекрасна лятна ваканция!

Хомеопатия в действие има за цел да ви помогне да се ориентирате в начина на приложение на различни хомеопатични лекарства и Шуслеровите соли. Комбинациите от медикаменти и описаните схеми на прием са доказани и изпитани в практиката на водещи специалисти. Всички те могат да се закупят без рецепта в аптеките и представляват чудесна възможност да се справите с различни спешни състояния и други проблеми, дори в домашни условия. Хомеопатичните лекарства са подходящи за цялото семейство, безвредни са и дават повече спокойствие на родителите, че са предприели мерки, а на чакат състоянието на децата им да се влоши. Ще прочетете много полезна информация и за това как да се грижите за имунитета на всички у дома.


Ако симптомите не се подобряват 3-4 дни, потърсете лекарска помощ.


Бъдете здрави!-->