Шуслерови соли за деца

назад

Шуслерови соли за деца

Автор: графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг

Издателство: Ciela

За автора:

Графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг е Шуслеров терапевт, натуропат и консултант по психология. Работи и в областта на хомеопатията, енергийната терапия, терапия на рефлексните зони на ходилата, терапия на гръбначния стълб, ирисова диагностика, традиционна китайска медицина, аюрведа. Преподавател към Свободния съюз на германските натуропати (FVDH) и ръководител на школата за натуропати SURYA в Райхенберг при Вюрцбург.

 

За книгата:

Скъпи читатели,

Интересът сред хората към лечението с природни методи се засилва, особено когато

става въпрос за собствените ни деца. Родителите търсят възможност за щадящо въздействие при ежедневни неразположения и болежки. Личната отговорност и личното участие в лечението печелят все повече привърженици. Хората искат да напътстват децата, да ги насърчават да вървят по собствен път и все пак да подпомагат по един безопасен начин силите на организма им съобразно тяхното здраве.

Настоящата книга е посветена на децата, родителите, бабите и дядовците, роднините и на всички, които обичат и ценят децата и се грижат за тяхното добруване.

Поднасям ви единствено моя личен ценен опит. Отворете сърцето си за „здравния будител“ д-р Шуслер и смело съпътствайте децата си в техния индивидуален път на развитие.

 

Сърдечни поздрави,

графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг

 

Съдържание на книгата:

Въведение в биохимията на д-р Вилхелм Шуслер

Общ преглед на 12-те Шуслерови соли

Лечение с Шуслерови соли на деца – симптоми от А до Я

Здравословно хранене от първия ден

Кърмене

Готови бебешки и детски храни

Каши и пюрета

Рецепти

Диетична храна

 

Вземете най-добрите наръчници по Шуслерова терапия за домашната си библиотека! В тях ще откриете изпитани комбинации от Шуслерови соли и съвети за детското здраве и за храненето във всяка възраст.

Търсете ги във всяка книжарница.

Още информация за 12-те Шуслерови соли може да намерите на:

www.schusslersalts.com
www.istoriizazdrave.bg

За въпроси, свързани с употребата и лечението с Шуслерова терапия, може да се свържете с нас на страницата на Шуслеровите соли във фейсбук.

www.facebook.com/schusslersalts.bg

-->