За нас

За нас

 

Алпен Фарма ООД е част от своя основен партньор Алпен Фарма Груп, представляващ множество от компании. Основана през 1997 г., тя обединява компаниите, които са специализирани в маркетирането, промоцията и дистрибуцията на фармацевтични продукти.  Българското дружество партнира успешно с Немски хомеопатичен сьюз и представя неговите продукти на територията на България.

 

Алпен фарма Груп разширява влиянието си и върху територията на Източна Европа и Азия. Централният офис е в Берн, столицата на Швейцария. Всяка компания, която е член на група, принадлежи към водещите фармацевтични компании на съответните национални фармацевтични пазари и предлага пълен спектър от услуги за рекламиране и разпространение на фармацевтични продукти, включително услуги за регистрация на продуктите за своите бизнес партньори. 

 

Едно от важните направления на работата на групата е организацията и провеждането на клинични изпитвания на лекарства / вещества в съответствие с международните стандарти ДКП, което значително разширява списъка на предлаганите услуги.  

 

Алпен Фарма Груп стьпва на българския пазар през 2009 г. чрез Алпен Фарма ООД. 
Фирмата работи успешно в сферата на здравеопазването, националния пазар на едро, аптеки и фармацевтични вериги, а също така и с крайни потребители.

 

Дългогодишният опит на нашите специалисти в областта на регистрацията на лекарствени продукти ни позволява да разширим спектъра си от услуги и да предложим на нашите партньори сътрудничество за регистрация на лекарства, хранителни добавки и козметика на територията на България. 

Популярността на продуктите, които фирмата представя пред лекари, фармацевти и крайни потребители, се базира на комбинация от ефективност, високо качество на лекарствените продукти, компетентност и опит на служителите на компанията. 

Медицинските представители на Алпен Фарма са екип от професионалисти, които активно работят с лекари от различни специалности: педиатри, специалисти по вътрешни болести, алерголози, дерматолози, гинеколози, УНГ специалисти, семейни лекари и др. 

 

Сътрудничеството на Алпен Фарма с фармацевтите е основано на професионализъм и продължителна образователна дейност за подобряване на познанията и качеството на консултациите на специалистите в аптеките. Организираните от нас маркетингови дейности и семинари, дават възможност за получаване на подробна информация за продуктите и за проблемите, които те решават.

Alpen Pharma AG
България

София, 1700
Ул. Йордан Йосифов 8
Офис 12 А

телефон: +359 2 861 40 00
факс:       +359 2 861 40 10


 

Alpen Pharma AG
Switzerland

Spitalgasse 33, 3011 Bern

phone: +41 31 313 33 66
fax:      +41 31 313 33 67

e-mail: info@alpenpharma.com